Tijdens een crisis – zelfs een van wereldwijde omvang – is het belangrijker dan ooit om goed in contact te staan met je doelgroep. Corona heeft voor veel veranderingen gezorgd, maar dit betekent niet dat jouw bedrijf stil hoeft komen te staan. Deze veranderingen zorgen namelijk ook voor mogelijkheden.

Afgelopen periode heeft de Buik Agency een selectie diensten samengesteld die geschikt zijn om gedurende de coronaperiode in te zetten, maar ook zeker in de herstelperiode: tien corona proof diensten.

Van het toch kunnen uitlichten van een mooi product, het tonen van de maatregelen die getroffen zijn, het onder de aandacht brengen van het verhaal achter het bedrijf tot het in de spotlight zetten van een initiatief: ook tijdens corona zijn de mogelijkheden legio. Je moet alleen weten op welke manier je je marketing nu inzet. Horecaprofessionals hebben nu meer tijd over om je producten onder de loep te nemen, het onlineverkeer is enorm gestegen en je hebt met je bedrijf waarschijnlijk veel te vertellen.

Met alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen hebben wij afgelopen periode al veel diensten voor onze klanten mogen uitvoeren die juist nu goed te realiseren zijn. Denk aan het opnemen van een video op gepaste afstand met vooraf besproken shots, het omzetten van een live event naar een digitaal event, het vernieuwen van de productfoto's en het hosten van een online proeverij.  Het is juist goed om nu onder de aandacht te komen bij je doelgroep en zo hoge betrokkenheid te creëren. Speciaal hiervoor hebben wij een top tien lijst van corona proof diensten opgesteld die nu goed uit te voeren zijn, maar waar je zeker in en na de recoveryperiode nog de vruchten van gaat plukken.  

De corona proof diensten downloaden
Om de corona proof diensten te ontvangen, dien je hieronder je gegevens in te voeren. Nadat je op enter klikt, verschijnt er een downloadlink als je op enter klikt.