De impact van het coronavirus wordt met de dag groter. De foodservicemarkt is één van de zwaarst getroffen sectoren van de maatschappij. Wij zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en gelijk geschakeld naar nieuwe mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is het Corona College: een webinar speciaal gericht op food marketing professionals.

Wat is het Corona College?
De Buik Agency heeft het Corona College opgezet om foodmarketing professionals bij te praten en te inspireren ten tijde van corona. Zo wordt in dertig minuten de stand van zaken met betrekking tot corona in de wereld van food, drinks en hospitality besproken, wordt er een verdiepingsslag gegeven op een belangrijk aspect van foodmarketing én vertelt een gastspreker een inspirerende case uit de branche.

De eerste twee colleges
In het eerste Corona College werd besproken hoe horecaondernemers omgaan met de horeca lockdown en welke kanalen je voor je marketing het beste in kan zetten in deze periode. Het college werd afgesloten met de case over Bezorgroulette waarin Cindy Groenestein, bekend van onder ander SurpriSeat, vertelde over haar nieuwe startup die zij in deze tijd heeft opgericht.

In het tweede Corona College werd een stappenplan gegeven voor corona proof content. Dit lichtten we toe aan de hand van een aantal voorbeelden uit de markt. Daarnaast vertelde gastspreker Soufiane Bellil hoe ze bij fritz-kola nu te werk gaan in zowel Nederland als Duitsland én hoe zij de recovery voor zich zien. Dit college werd afgesloten met een aantal interessante vragen vanuit de deelnemers.

Hoe schrijf je je in?
De voorbereidingen voor het derde Corona College zijn alweer in volle gang. Zo geven we weer een corona en de horeca update, vertellen we je alle ins-and-outs over verschillende activaties die je als bedrijf kunt doen en licht de marketing manager van Grolsch een interessante case toe die betrekking heeft op dit onderwerp. Alle informatie vertellen we met de corona situatie in ons achterhoofd zodat dit juist nu goed toepasbaar is. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen aan ons of aan de marketing manager van Grolsch.

Ben jij een foodmarketeer en lijkt het digitale Corona College jou interessant? Schrijf je dan via onderstaand formulier kosteloos in voor ons derde Corona College op 6 mei om 13:30 uur. Na je inschrijving ontvang je twee dagen voor aanvang een mail van ons met verdere informatie over de deelname.