Over ons

Bij de Buik Food Marketing Agency draait het om eten, drinken en gastvrijheid. Onze missie is – net als bij onze media platforms de Buik van Rotterdam en de Buik van Amsterdam – om de food cultuur vooruit te helpen. Daarom werken wij graag samen met klanten in de wereld van food, beverage en hospitality, om hun ambities waar te maken.

Onze mensen zijn foodies. Ze denken altijd aan eten, werken altijd aan eten en dromen over eten. Ons team bestaat uit marketeers, content creators, consultants en strategen, maar eigenlijk bestaat ons team uit food marketeers, food content creators, food consultants en food strategen.

Gijsbregt Brouwer

gijsbregt@debuikagency.nl

Gijsbregt is een van de oprichters van de Buik en heeft jarenlange ervaring in marketing en communicatie, aan bureau- en aan klantzijde. Hij won verscheidene marketing awards, zoals Website van het Jaar en Online Media Man van het Jaar. Binnen de Buik Agency is hij verantwoordelijk voor de strategie en verzorgt hij de creatieve inbreng bij veel klanten.

Willem van der Sar

willem@debuikagency.nl

Willem is na een succesvolle carrière in de wereld van (food) verpakkingen overgestapt naar de Buik, waar hij een van de partners is. Hij is belast met de organisatie van de Buik Agency zodat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Daarnaast zorgt Willem er voor dat het dienstenaanbod van de Agency zich steeds verder ontwikkelt en uitgebreid wordt. 

Cas Teensma

cas@debuikagency.nl

Cas heeft jarenlange ervaring in zowel sales als marketing en communicatie. Hij werkte voor een van de grootste evenementen in Rotterdam, had zijn eigen communicatiebureau en ontwikkelde een goed lopende kledinglijn. Binnen de Buik Agency is hij verantwoordelijk voor sales en projectuitvoering. 

Claire Tuns

claire@debuikagency.nl

Claire is begonnen als trainee bij de Buik en was onze eerste medewerker. Bij de Buik Agency zorgt ze voor creatieve opzet en uitwerking van onze klantprojecten en dat deze op rolletjes lopen. 

Saskia van der Zande

saskia@debuikagency.nl

Saskia pakt bij de Buik Agency de creatieve uitvoering op voor onder meer vormgeving, presentaties, eventmanagement en social media content.

Robert de Boer

robert@debuikagency.nl

Robert is een van de oprichters van de Buik en heeft jarenlange ervaring in B2B marketing en online leadgeneratie. Robert zorgt er voor dat de marketingdiensten van de Buik zich blijven ontwikkelen en de interne organisatie goed blijft lopen.