Veel gaat anders in deze tijd van corona. Veel werkzaamheden die normaal offline gaan moeten nu online. Communicatie gaat veel meer via socials en een goede inhoud van de website is nu ineens belangrijker dan voor corona. Hardcopy folders moeten eigenlijk vervangen worden door een emailnieuwsbrief en eigenlijk moet er ook eens begonnen worden met het opstellen van een goede klantdatabase ten behoeve van sales. 

Al deze kleinere (marketing) projecten die afzonderlijk doorgaans maximaal twee uur kosten kunnen wij voor je uit handen nemen. Om inzichtelijk te maken wat wij kunnen overnemen hebben we deze taken hieronder uitgeschreven. Onderaan deze pagina kun je de mini marketingdiensten als overzicht downloaden om te delen met collega’s en/of vrienden.

Overzicht mini marketingdiensten de Buik Agency

Deze informatie overzichtelijk delen met collega’s of vrienden? Download ons pdf-document met alle marketingdiensten in een overzicht hieronder:

Kunnen we jou helpen met één of meerdere bovenstaande diensten? Neem dan hier vrijblijvend contact op met Cas of Claire.