de Buik Food Marketing Agency

Wij verbinden jouw merk met de horeca

De Buik Food Marketing Agency verbindt merken aan de horeca. Zo helpen we leveranciers in de wereld van foodservice om hun klanten beter te bereiken: van strategie tot uitvoering, altijd met een creatieve inslag.

Wat kunnen wij concreet voor je betekenen?

b3lineicon|b3icon-board||Board

Food Marketing Scan

De Food Marketing Scan is de start van onze aanpak. Doe hier de online quick scan en in vijf minuten heb je een eerste beeld van jouw uitdagingen.

Strategie

Lancering nieuw product

Propositie bepalen

Conceptontwikkeling

Chefs panel

b3lineicon|b3icon-safety-glasses||Safety Glasses

Content

Social media

Podcast en webinar

Content planning

Copywriting

Activatie

Winactie

Kookwedstrijd

(Hybride) evenementen

Trendtour

Laat je inspireren

Podcast: voor binding met jouw klanten

Podcast: voor binding met jouw klanten

Een podcast, wat kan het je opleveren? Een podcast is audio content, met andere woorden je luistert ernaar. Zie het als een soort radioprogramma dat je op elk moment en overal kunt beluisteren. Dat is ook het grote voordeel van een podcast. Men kan het in de eigen...

Lees meer
Zichtbaar bij jouw publiek met content

Zichtbaar bij jouw publiek met content

Contentcreatie, wat kan het je opleveren? Contentcreatie is het maken van relevante, waardevolle en vermakelijke content voor kanalen met het doel potentiële klanten aan een organisatie te binden. Content is gemaakt voor een specifieke doelgroep en kan verschillende...

Lees meer

Luister je al naar onze podcasts?

Uit eten met de buik podcast
Consumenten

Uit eten met de Buik

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Uit eten met de buik podcast
B 2 B

de Buik Live

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Agency Lab

hoe we bezig zijn met innovatie in de branche

Ga je mee met onze volgende Food Trendtour?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. 

Dit hebben wij bereikt voor onze klanten

Case uitvoering

Zegro

Voor Zegro vertellen we verhalen over de Rotterdamse foodcultuur. Over jonge chefs, die de toekomst van deze cultuur belichamen. Verhalen voor op de Buik, voor in de eigen communicatie van Zegro en voor tijdens evenementen zoals kookwedstrijd Next Gen Chef.

Case strategie

Purple Pride

Wat is de juiste positionering van de aubergine bij chefs. Met een chefs panel hebben wij samen met Purple Pride gekeken naar de uitdagingen en kansen van “de koningin van de groenten” en bepalen we de marketing aanpak.

Case strategie

Licor 43

De vraag was simpel: Licor 43 wil zich associëren met goede barista’s en bartenders om haar merk te versterken. Wij bedachten de boodschap en zetten in op directe communicatie met ondernemers, bartenders en barista’s.

Neem contact op

Ik ben geïnteresseerd in: