Bedrijven die graag meedenken met de klant om de relatie te versterken en om samen de ambities waar te maken, moedigen wij graag aan. Zegro – de horeca groothandel van Rotterdam en omstreken – is zo’n bedrijf. Persoonlijke service bieden en de klant vooruit helpen staan bij hen hoog in het vaandel.

De Zegro Ondernemerslunches zijn inmiddels een begrip in Rotterdam. Het is een van hun vaste activaties van de afgelopen jaren. Ieder kwartaal wordt er een wisselende selectie horecaondernemers uitgenodigd om onder het genot van een uitgebreide lunch – bereid door Sieberen Meerema – met elkaar in gesprek te gaan. Dit maakt Zegro tot een ware ontmoetingsplek voor ondernemend Rotterdam.

Tijdens de ‘intelligente lockdown’ is deze activatie kort stil gelegd, maar nu gaan ze weer van start. Maar dan wel in een aangepaste vorm, die veilig en comfortabel is. De doelstelling is nog steeds hetzelfde: de klant vooruithelpen. Het onderwerp van de komende Ondernemerslunches is – hoe kan het ook anders -: ondernemen in deze lastige tijden. Samen kijken we hoe we horecaondernemers kunnen ‘ontzorgen’. Tijdens de lunch kunnen horecaondernemers hun ervaringen delen, worden producten uitgelicht die waardevol kunnen zijn voor de ondernemers en worden de nodige tips en tricks gegeven. Foodtrendwatcher en mede-oprichter van de Buik Agency zorgt ervoor dat horecaondernemers weer helemaal op de hoogte zijn van alles dat nu speelt. Aan het eind van de lunch hebben de horecaondernemers een hoop nieuwe inspiratie opgedaan die ze bij hun eigen onderneming kunnen toepassen.   

De Buik Food Marketing Agency ondersteunt Zegro met de organisatie en de inhoudelijke componenten van de Ondernemerslunch.

Wil jij weten hoe jouw organisatie in deze tijd toch in contact kan blijven staan met de klant? En hoe je samen de klant vooruit kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we samen een mooie activatie kunnen neerzetten.