We leven in tijden die de geschiedenisboeken ingaan. Geen school, geen sport, geen festivals en geen horeca. Heel veel waar wij van houden en waar wij voor staan, komt tot stilstand.

We maken ons grote zorgen om onze gezamenlijke relaties in de wereld van horeca en festivals en doen er alles aan om hen een hart onder de riem te steken en ook daadwerkelijk te helpen. Zo zetten we onze beide sites (de Buik van Rotterdam en de Buik van Amsterdam) in om de horeca te ondersteunen. We hebben extra zoekfuncties voor bezorgen en/of afhalen toegevoegd in onze restaurantgids in Rotterdam en Amsterdam, meerdere verhalen geschreven over alles wat nog wél gebeurt in de foodcultuur en achter de schermen doen we nog veel meer.

De Buik Food Marketing Agency werkt door
Bij ons “op kantoor” gaat alles door, met strikte inachtneming van de regels van ons kabinet en het RIVM. We werken al jaren met tools zoals Slack, Trello en video conferencing en we letten goed op onze collega’s. We hebben contact met al onze klanten gezocht om te checken hoe het bij hen gaat.

Digitale dieet
Met veel van onze relaties werken we door, op afstand en met hulp van de digitale mogelijkheden waarin wij al jaren goed thuis zijn. We richten ons samen op hoe we aan de slag kunnen als er weer meer mogelijk is in de horeca, hopelijk in de nabije toekomst. We werken aan broodnodige (marketing)strategieën en andere fundamenten, waar nu tijd voor is. Ook nemen we dit digitale dieet serieus om nieuwe concepten te ontwikkelen om foodies, chefs, horeca-ondernemers en andere food professionals te bereiken. Van podcasts tot Instagram live stories en van digitale trend workshops tot instructievideo’s. Alles om straks nog sterker uit de strijd te komen.

Als we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons weten. We denken graag mee met jullie over hoe jullie de horeca in deze lastige tijden kunnen supporten, maar ook hoe jullie zelf het hoofd boven water kunnen houden.

Digitaal en supercreatief
Wij gaan naast onze inzet direct gericht op de horeca, ons ook met volle energie inzetten op onze klanten, daarvan wordt volgende week het eerste resultaat zichtbaar. Als wij voor die tijd al iets kunnen doen met het bereik op onze site, met onze super creatieve redactie, met onze kennis van de digitale wereld of met onze relaties in de horeca laat het ons vooral weten. Neem contact met ons op via claire@debuikagency.nl

Foto bij Guliano Rotterdam. Bestellen via 010-2361727