In ons eerste Corona College gaan we in op hoe ondernemers in de horeca omgaan met de sluiting van hun zaak, welke kanalen nu goed zijn om met je klanten te communiceren en is er aandacht voor een geweldige case.

Ineens stond alles stil. Inmiddels weten we dat we het nog minimaal een maand moeten stellen zonder onze favoriete restaurants, bars, kroegen en hotels. Honderdduizenden mensen zijn werkloos en tienduizenden ondernemers zijn getroffen. En dat alleen in “onze” branche. Gelukkig ontstaan er veel nieuwe initiatieven, van afhalen tot bezorgen, van merchandise tot giftcards.

Corona College: webinar voor foodmarketeers
Ook bij ons was het schakelen. We zetten alles op alles met onze twee platforms om de horeca zichtbaarheid te geven. Maar we willen ook onze eigen klanten en relaties graag supporten in deze chaotische tijden. Dat doen we een op een, maar ook met nieuwe initiatieven. Een daarvan is ons Corona College: een webinar voor foodmarketeers.

Een kort college met een Corona update, één belangrijk element van de foodmarketing en een inspirerende case. We hebben het over hoe ondernemers in de horeca omgaan met de corona-sluiting, over welke kanalen je nu in kan zetten voor je marketing en over Bezorgroulette, de nieuwe startup van Cindy Groenestein.

Wil jij ons eerste Corona College ook volgen? Luister en kijk het hieronder terug.