In ons derde Corona College vertellen we waar we op dit moment ongeveer staan met corona, wat ons de afgelopen weken is opgevallen, hoe je in deze tijd gebruik kunt maken van activaties en is er aandacht voor een super interessante case.

Corona College: webinar voor foodmarketeers
Met ons Corona College supporten we onze klanten en relaties in deze chaotische tijden. Een kort college met een Corona update, één belangrijk element van foodmarketing en een inspirerende case. We hebben het bijvoorbeeld over nieuwe type business voor de horeca na 1 juni. Ook worden de containerbegrippen content en activaties uitgelegd en toegelicht aan de hand van verschillende voorbeelden. Tenslotte sluit Grolsch af met een case van de door hun ingezette activaties in deze tijd.

Hieronder kun je het derde Corona College terugkijken en je inschrijven voor de vierde editie op woensdag 27 mei om 10.00 met het thema ‘ready for recovery’. Mocht je geïnteresseerd zijn in de inzet van je kanalen of content gedurende de periode, kijk dan hier ons eerste college en hier ons tweede college terug. Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.