Wie zien we op de Horecava? Wij zijn erbij. Natuurlijk werken we er voor een aantal van onze klanten, maar we staan er ook met een eigen stand. In onze stand uiteraard de snelle versie van onze Food Marketing Scan, maar ook elke dag (Hore)cava Pong en een update van de food trends.

Food Marketing Scan

Zonder onze zelf ontwikkelde Food Marketing Scan is geen beurs compleet. Voor de beurs hebben we een quick scan, die ter plekke meteen inzicht verschaft in de kwaliteit van marketing, sales en communicatie voor bedrijven in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Meer weten over onze quick scan? Klik hier. 

Elke dag een food trend update

Onze eigen food trendwatcher Gijsbregt Brouwer presenteert de food trends voor 2020 in onze stand. Elke dag is er om 11.30 een update in onze stand. We kunnen nog niet te veel verklappen welke trends het zijn. Ok, een tipje van de sluier van de sluier dan: hij vertelt wat ballet en omakase te maken hebben met de nieuwste trend in fine dining. Enfin, beter is het om langs te komen en te luisteren naar onze food trends updates tijdens de Horecava.

(Hore)Cava Pong, koffie, bier en gezelligheid

Uiteraard is het niet alleen maar keiharde inhoud wat de klok slaat bij onze stand op de Horecava. We hebben goede koffie, koud bier en speciaal voor de beurs: (Hore)Cava Pong. Dat is het prikkelende zusje van beer pong. Met speciale food prijzen voor de winnaars. Elke dag een is er mini-toernooi om 16.00.

Waar en wanneer?

De Horecava is van 13 tot en met 16 januari in de RAI in Amsterdam. Wij staan op stand 03.255 in Hal 3. Wil je vooraf een afspraak maken voor in de stand? Laat het ons even weten via onze contactpagina

Dagelijks programma

13.00 Trendupdate
15.00 Opname podcast
16.00 Start (Hore)Cava Pong toernooi