Actueel

Geen horecabeurzen, hoe kom je nu aan leads?

Geen horecabeurzen, hoe kom je nu aan leads?

De uitbraak van het coronavirus heeft nog altijd een enorme impact op ons land. Veel evenementen kunnen niet in de oorspronkelijke vorm plaatsvinden of zijn zelfs helemaal geannuleerd. Dit geldt ook voor horecabeurzen als Gastvrij, BBB en Horecava. Dus hoe kan je als...

Lees meer
Unieke verhalen delen door middel van branded content

Unieke verhalen delen door middel van branded content

Voor Big Green Egg vertellen we alles over de mogelijkheden van de Egg. We laten chefs delen hoe zij de mogelijkheden van de kamado benutten. Zo heeft Dennis Huwaë – chef van Daalder – een keer alles over de diversiteit en variëteit van de Egg laten zien. Natuurlijk...

Lees meer
De Zegro Ondernemerslunch: samen met de klant vooruit

De Zegro Ondernemerslunch: samen met de klant vooruit

Bedrijven die graag meedenken met de klant om de relatie te versterken en om samen de ambities waar te maken, moedigen wij graag aan. Zegro – de horeca groothandel van Rotterdam en omstreken - is zo’n bedrijf. Persoonlijke service bieden en de klant vooruit helpen...

Lees meer
De allereerste online plant-based kooksessies

De allereerste online plant-based kooksessies

Waar veel bedrijven in de roerige tijd waarin corona voor veel veranderingen heeft gezorgd besloten stil te staan of het rustiger aan te doen, zagen wij juist mogelijkheden. Om in contact te blijven staan met chefs én hen te inspireren, is Upfield met ons in gesprek...

Lees meer
Het opstellen van een doordachte contentstrategie

Het opstellen van een doordachte contentstrategie

Wij worden blij van kaas. Een blokje bij de vrijdagmiddagborrel, een plakje op brood tijdens de lunch of geraspt over de pasta tijdens het diner, het maakt eigenlijk niet uit in welke vorm we het eten. Als echte kaasliefhebbers heeft het er ook mede toe geleid dat we...

Lees meer

Instagram – What’s cooking bij de Buik Food Marketing Agency?